HBO Stagiair Logistiek Medewerker

Ben je op zoek naar een logistieke stageplaats?

Met 12 bedrijfsonderdelen, ruim 1.700 medewerkers en diverse vestigingen (Hilversum, Almere, Naarden en Weesp) is Tomingroep actief op vele gebieden. Onze organisatie biedt medewerkers, die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt, de mogelijkheid zich verder te ontplooien.

Tomin Industrie bestaat uit de bedrijfsonderdelen Metaalbewerking en Verpakken waar 600 medewerkers werkzaam zijn. Tomin Industrie wordt ondersteunt door een bedrijfsbureau gevestigd in Almere en Hilversum.

Voor onze logistieke afdeling in Hilversum en Almere zijn wij op zoek naar een enthousiaste:

HBO Stagiair(e) Logistiek Medewerker
   
De stage biedt een uitstekende kans kennis te maken met alle werkzaamheden die komen kijken bij onze logistieke afdeling. Om onze productie processen te optimaliseren zijn wij momenteel bezig met het implementeren van verbeteringsprocessen middels Lean Six Sigma methodiek en daar kun jij een grote rol in spelen.
  
Wat ga je als stagiair(e) logistiek medewerker leren tijdens je stage?

  • Het aannemen van pakketten;
  • Het verzendklaar maken van pakketten;
  • Het maken van verzend documenten;
  • Communicatie onderhoud o.a. levertijden met distributeurs en transportbedrijven;
  • Controleren bestellingen en leveringen;
  • Inboeken goederen in het logistiek systeem;
  • En alle overige voorkomende logistieke werkzaamheden.

Coaching en begeleiding maken onderdeel uit van de stage. Wij bieden een leuke en leerzame stage binnen een dynamische werkomgeving en daarnaast ontvang je een passende stagevergoeding.

Solliciteer direct

Tomingroep

Tomingroep is dè sociale ondernemer voor de Gooi en Vechtstreek, Eemnes en Almere. Met onze bedrijven voor o.a. groenbeheer, schoonmaak, productie, kringloopwinkels, detachering en uitzendbureau zorgen we voor veel werkgelegenheid voor mensen met en zonder arbeidsbeperking. Samen zijn wij TOP: Trots – Ondernemend – Professioneel.