(Afstudeer)stage Imago-onderzoek

Wij zijn op zoek naar een (afstudeer)stagiair(e) die voor Tomin Retail een imago-onderzoek gaat uitvoeren. Doel van dit onderzoek is aanbevelingen doen over hoe Tomin Retail zich beter kan positioneren. De onderzoeksresultaten en aanbevelingen verwerk je in een rapport.

Spreken onderwerpen als duurzaamheid, nieuwe concepten ontwikkelen, bedrijfskundig onderzoek, innovatieve en creatieve ideeën jou aan? Ben jij daarnaast enthousiast, leergierig en daadkrachtig? Dan zijn wij op zoek naar jou! 
Als stagiair(e) bij Tomin Retail wordt je begeleid door de manager Retail. Je staat middenin de organisatie en krijgt veel verantwoordelijkheid.

Wat bieden we jou:

  • Een zelfstandige en uitdagende stage;
  • Ruimte om je te ontwikkelen;
  • Goede stagebegeleiding;
  • Stagevergoeding.

Wat jij meeneemt:

  • Je volgt een relevante HBO studie;
  • Je hebt commercieel inzicht en bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen;
  • Je werkt resultaatgericht;
  • Je kunt projecten goed opstarten maar ook afronden.

Tomingroep, een professioneel bedrijf

Missie:
Het –zelfstandig of in partnerschap- ontwikkelen en exploiteren van bedrijfsactiviteiten die passen bij de doelgroep van Tomingroep (mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt).

Doelstelling:
Zoveel mogelijk mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, door het bieden van werk, scholing, begeleiding en bemiddeling, te helpen bij het verkrijgen van een betaalde baan binnen of buiten Tomingroep. Dit kan slechts bereikt worden door het optimaal inzetten van de beschikbare middelen en dus door het optimaliseren van de bedrijfsvoering. De continuïteit op langere termijn dient hierbij uiteraard gewaarborgd te zijn.

Tomin Retail
Onze retail activiteiten hebben een tweetal doelstellingen: mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan het werk helpen en helpen re-integreren en verantwoord omgaan met het milieu. De opbrengst die uit de verkoop van de goederen voortkomt en na aftrek van alle bedrijfskosten overblijft, wordt gebruikt voor het creëren van nieuwe werkplekken en investeringen ten behoeve van het milieu. Onze vier winkels in Almere, Hilversum, Naarden en Weesp verkopen allerhande aangeleverde artikelen die bij ons worden binnengebracht. Hiernaast wordt er ook veelvuldig gebruik gemaakt van de ophaalservice. De binnengekomen artikelen worden gesorteerd, gecheckt en geprijsd. Net als iedere winkels houden wij de laatste trends in de gaten en kijken we naar de wensen van onze klanten.

Solliciteer direct

Tomingroep

Tomingroep is dè sociale ondernemer voor de Gooi en Vechtstreek, Eemnes en Almere. Met onze bedrijven voor o.a. groenbeheer, schoonmaak, productie, kringloopwinkels, detachering en uitzendbureau zorgen we voor veel werkgelegenheid voor mensen met en zonder arbeidsbeperking. Samen zijn wij TOP: Trots – Ondernemend – Professioneel.