Tomin Vakantievilla's optimale ontspanning in eigen land

Tomin vakantievilla's bieden u optimale ontspanning in eigen land. Ons park is er voor iedereen die houdt van de ultieme combinatie van natuur, ontspanning en recreatie. 

Jong en oud, sportieve of meer cultureel ingestelde mensen, in de Flevopolder is er voor elk wat wils.

Buitenplaats

Buitenplaats Horsterwold onderscheidt zich door de ruime en groene ligging in het Vaartbos, aan de rand van het Horsterwold. Het park is, dankzij de ruime opzet met een gemiddelde kavelgrootte van 800 m2, het vele groen en water alsmede de diverse voorzieningen, met recht een 'Buiten' te noemen.

Accommodatie

Alle 12-persoons villa's beschikken over een groot terras. De huizen zijn verzorgd, comfortabel en gezellig ingericht met diverse faciliteiten en voorzieningen van goede kwaliteit. Er zijn zes slaapkamers, een ruime woonkamer waarin een t.v.-hoek met breedbeeld t.v. en een cd-speler. Er zijn twee badkamers, één op de begane grond met een wastafel en douche en één op de bovenetage met een ligbad, douche en wastafel. De luxe keuken is compleet ingericht met een koelkast met vriezer, vaatwasser, combi-oven, magnetron, koffiezetapparaat en keukengerei. Voor het huis is er een eigen parkeergelegenheid aanwezig.

Contactgegevens

Tomin Vakantievilla

Franciscusweg 12
1216 SK Hilversum

Postbus 194
1200 AD Hilversum

T (035) 671 81 18
F (035) 623 47 02

info@tominvakantievilla.nl
www.tominvakantievilla.nl