• 035 671 82 38

Overheidsgebouwen

OverheidsgebouwenStelt u een net en schoon pand ook zo op prijs? Dan is Tomin Schoonmaak de juiste partner voor u. We hebben jarenlange ervaring in het reinigen van overheidsgebouwen, voldoen aan de ISO 9001 normering en aan de normen van NEN 4400-1. De medewerkers zijn goed opgeleid, ervaren en professioneel. Zij denken mee, signaleren situaties die extra aandacht vragen en leveren maatwerk.

Het liefst maken we overdag schoon. Hierdoor krijgt de schoonmaker een gezicht en voelt hij of zij zich veel meer verbonden met uw pand en uw mensen. Dat ziet u terug in de dienstverlening!  

Dagschoonmaak heeft nog meer voordelen: de schoonmaker kan direct inspelen op de wensen van uw medewerkers, de klantwaardering stijgt en het ziekteverzuim daalt.

Door de samenwerking met Tomin Vastgoedonderhoud, eveneens een bedrijfsonderdeel van Tomingroep, zijn ook eventueel benodigde reparaties snel en vakkundig uitgevoerd, of het nu gaat om een kapotte lamp, schilderwerkzaamheden of andere opknapwerkzaamheden.

Wilt u hier eens met ons over doorpraten? Wij komen graag bij u langs!

Tomin schoonmaak