Succesvolle pilot refurbished PC's

Ashkar PC reparatie.pngGeef meneer Ashkar een paar afgedankte computers en binnen de kortste keren zijn ze samengevoegd tot een perfect werkend exemplaar. Hij heeft er een neus voor! De pilot om van niet bruikbare computers weer een rendabel product te maken, is een groot succes. De omzet van de Kringloper stijgt en er is vraag naar meer refurbished pc's. De komende tijd gaat meneer Ashkar zijn kennis overbrengen aan enkele andere collega's zodat we in de toekomst aan de vraag van klanten kunnen blijven voldoen. 


Schoonmaakcontract biedt werk aan 40 fte

Schoonmaakcontract_regio.JPGMet de opdracht om ook de komende jaren alle gemeentelijke panden in Hilversum, Huizen, Gooise Meren, Blaricum, Eemnes, Laren en Wijdemeren plus het regiokantoor Gooi en Vecht schoon te houden, bieden we werkgelegenheid aan zo’n veertig fulltime krachten. Werk dat uitermate geschikt is voor mensen uit de Participatiewet. Zij kunnen beginnen met een opleiding tot basismedewerker schoonmaak. En voor wie meer uitdaging wil, zijn er volop mogelijkheden om door te groeien en bij te leren.  


Tomin Foodtruck

Tomin Foodtruck.jpgOnze nieuwste aanwinst is de Tomin Foodtruck, binnenkort te zien op diverse locaties is de regio. Hij is ook te huur voor bijvoorbeeld een festival, een bedrijfsborrel of rond lunchtijd bij u voor de deur. Manouche, onze enthousiaste chef foodtruck, serveert biologische en streekproducten en stemt het aanbod af op de wensen van de klant. Eerlijke producten met passie bereid voor een goede prijs, dat is de kracht van Manouche.