Beroepenoriëntatie Almere voor het vmbo

almereonstage.jpgOnder het motto 'Alles mag je worden. Behalve ongelukkig. Beloofd?' organiseert On stage in verschillende gemeenten een beroependag voor vmbo-leerlingen. Zo ook deze maand in Almere. Een feest voor de leerlingen en beroepsbeoefenaren. Zij gaan met elkaar in gesprek over het beroep en maken een afspraak voor een Werkbezoek op de Doe Dag. Zo leren jongeren al vroeg kennismaken met een vak. Binnenkort staan we ook On Stage in 't Gooi.


Een dak vol zonnepanelen

hijskraan.pngEr is nog meer bedrijvigheid dan normaal aan de Franciscusweg. We zijn namelijk hard op weg om het bedrijf met de meeste zonnepanelen in Hilversum te worden. Met de aanleg van maar liefst 1900 panelen kunnen we straks 75% van onze elektriciteit zelf opwekken. Als dat geen toekomstgericht ondernemen is.


Burgemeester Broertjes werkt mee

Pieter Broertjes bladblazen.jpgOm 7.00 uur in alle vroegte meldde burgemeester Pieter Broertjes zich op 8 februari om mee te werken met SBS. De hele dag door werkte hij mee met verschillende ploegen. Van bladblazen tot fout geparkeerde fietsen afvoeren naar het depot, hij deed het allemaal! Geweldig dat de burgemeester dat doet om de Hilversumse ondernemers beter te leren kennen. We hebben genoten van zijn positieve bijdrage.


Wat een enorme kantbankmachine!

kantbank1.pngDe nieuwe kantbank voor de afdeling Metaal in Hilversum trok flink wat bekijks. Het had wat voeten in aarde om hem op zijn plek te krijgen, maar hij biedt dan ook flink wat voordelen. Met de komst van deze machine kunnen we nog nauwkeuriger en nog sneller werken. Een welkome aanvulling waarmee we onze klanten nog beter kunnen bedienen.