Certificeringen zijn een must

ISO.jpgSteeds meer bedrijven willen bij voorkeur zaken doen met gecertificeerde ondernemingen. Tegelijkertijd zetten de audits ons op scherp om te voldoen aan alle eisen die bij de certificering komen kijken. Dat maakt van ons de professionele ondernemer en werkgever die we graag willen zijn en daar zijn we trots op! We ontvingen van ISO zelfs het compliment dat we koploper zijn op het gebied van werken via de LEAN methode, procesoptimalisatie in optima forma.

De certificeringen zijn voor Tomingroep extra van belang omdat ze aangeven dat we innovatief, maatschappelijk verantwoord en toekomstgericht ondernemen. We zijn allang niet meer de sociale werkvoorziening van vroeger. Zo´n 70% van onze medewerkers heeft een arbeidsbeperking. Dat vereist extra uitdaging en begeleiding, maar verder werkt het net als bij ieder ander bedrijf. Uiteindelijk wil de klant gewoon dat we meedenken en een goede prijs-kwaliteitverhouding bieden. 


Welke onderdelen worden er getest?

Quality-Audit.jpgMet twaalf verschillende bedrijfsonderdelen opereren we in verschillende branches. Dat betekent dat we veel verschillende certificaten hebben. Certificaten op het gebied van professioneel ondernemen zoals ISO en Groenkeur en certificaten die goed werkgeversschap onderstrepen zoals VCA en KEMA waarbij de veiligheid en persoonlijke groei van medewerkers voorop staat.

Er wordt onder andere gekeken naar efficiency, procesoptimalisatie, tijdig signaleren van problemen en klanttevredenheid.


Overzicht van onze certificeringen