Onze Groen mannen achter een bureau

groene academie lichting 2 coaches banner.jpgHet was even doorbijten voor de mannen van Groen want zitten in een klaslokaal is niet hun ding, maar zo af en toe is dat nodig. Bijvoorbeeld om bij te leren over veilig werken, nieuwe technieken of coachend leidinggeven. De groenvoorziening is een breed vakgebied en omvat veel meer dan alleen groenonderhoud. Medewerkers van Groen kunnen zichzelf (door) ontwikkelen binnen de Groene Academie, dat maakt het vakgebied aantrekkelijk voor iedereen die houdt van buiten werken. Het maakt dus niet uit welk opleidingsniveau je hebt. Nu met diploma op zak gaan de mannen zo snel mogelijk weer lekker naar buiten! Meer weten over de Groene Academie?


Banenmarkt was een groot succes

Banenbeurs-schoonmaak.jpgRuim 70 mensen kwamen af op de Tomingroep banenmarkt om nader kennis te maken met de verschillende beroepen. Na een korte uitleg over de mogelijkheden en het bespreken van verschillende vacatures, kregen de bezoekers een rondleiding met demonstraties en konden zij ook zelf aan de slag met apparaten. Van het rondrijden op een maaimachine tot het uitproberen van de boenwasmachine, het kon allemaal. De banenmarkt was een groot succes en leverde verschillende matches op. Voor herhaling vatbaar dus!   


Gevarieerd werk voor iedereen

PostNL.jpgOm zoveel mogelijk werkzoekenden van een passende baan te kunnen voorzien, houden we de markt goed in de gaten. We brengen in kaart welke werkzoekenden er zijn en kijken naar hun wensen en mogelijkheden. Wanneer onze eigen bedrijven en relaties geen geschikte vacatures hebben, kijken we dus verder. Een mooi voorbeeld daarvan is de deal met PostNL die we onlangs hebben gesloten. Maar liefst 25 postbezorgers kunnen daar gedetacheerd aan de slag! Toen we de vacature uitzetten, vlogen de sollicitaties om onze oren. Een schot in de roos dus! 


Sociaal ondernemen doe je zo

whitepaper sociaal onderner.jpgSociale werkbedrijven staan voor vier grote uitdagingen. Tomingroep heeft daar een antwoord op gevonden en gaat succesvol door als sociale ondernemer. Onze aanpak is gebundeld in een whitepaper, kennis die we graag delen. Hoe inclusiever bedrijven ondernemen, hoe minder mensen er langs de zijlijn staan en daar is het ons om te doen! Whitepaper Van sociaal werkbedrijf naar succesvolle sociale onderneming.