Maar liefst 25 nieuwe Mercedes Sprinters!

Banner groen autos.jpgDeze post op facebook maakte wel wat los. Wanneer komen ze? Voor wie zijn die? Zijn er wel voldoende bestuurders? Vooral die laatste vraag is interessant want ondanks dat er al zo'n 400 medewerkers rondlopen bij Tomin Groen, zijn we op zoek naar verschillende nieuwe collega's. Kijk hier voor Groen vacatures of  ga naar ons volledige aanbod vacatures.


Robotisering, wij zijn er niet bang voor

Palletrobot.jpgRegelmatig lezen we berichten dat het zo waardevolle handwerk voor praktisch opgeleide mensen verdwijnt. Veel werk wordt overgenomen door robots en dat vereist aanpassingsvermogen. Daar zijn we ons dagelijks van bewust. Onlangs hebben we zelf een paar sealende palletrobots aangeschaft. Veiliger, sneller en arbotechnisch beter. Dat heeft geen banen gekost, maar vraagt wel om bijscholing van de betreffende medewerkers. De robots moeten worden ingesteld en onderhouden en medewerkers moeten storingen kunnen oplossen. Dit is ander werk waardoor ook zij met de tijd meegaan. Ze blijven zo een waardevolle bijdrage leveren aan het arbeidsproces.


Steeds meer ondergrondse afvalcontainers

VDL containers.jpgEn daar zijn de mannen van metaal blij mee! Wat bij Tomin Metaal begon met de assemblage van 89 containers is inmiddels uitgegroeid naar een order van 209 stuks. Het is mooi werk! Vooral de verschillende handelingen en het monteren naar een volledig eindproduct maken het leuk. Hoe gaaf als je je eigen product tegenkomt op straat en denkt: 'Hé die heb ik gemaakt'. Adem, Giang en Ronald zijn trots op hun werk en dat begrijpen wij volkomen.