Een magazine vol doorzetters

NV Schade-Antonie.jpg10 inspirerende verhalen waar je even stil van wordt. We kunnen allemaal een hoop leren van de levensverhalen in het magazine van NV schade. Lees hoe een topsporter na een dwarslaesie haar sportcarrière omzette naar een carrière als fotograaf en hoe iemand met de ziekte ME omgaat met maar drie uur energie per dag. Onze Antonie vertelt in het magazine hoe belangrijk het is dat je iets kunt betekenen. De rode draad in alle verhalen: Kijk naar wat je wel kan, dan lukt het om (weer) gelukkig te zijn. En werk speelt daarbij een belangrijke rol.


GAD en kringloop, een gouden combinatie

GAD open dag.jpgTijdens de open dag van het GAD, de afvaldienst van de Gooi en Vechtstreek, kregen bezoekers een kijkje achter de schermen. Om mensen ervan bewust te maken dat niet iedereen hetzelfde over afval denkt, was De Kringloper ook vertegenwoordigd. Wat de ene persoon weggooit, geeft de ander nog graag een tweede leven. Met een vaste container bij het GAD zamelt De Kringloper die spullen in. Een samenwerking die zijn vruchten afwerpt. Onlangs is de winkel in Naarden een pilot gestart voor resterend bouwmateriaal, want vijf restplankjes laminaat kunnen zomaar eens een nieuw toiletvloertje worden.


Sneak preview AVROTROS Radar

Tros radar.jpg'Met Radar van AVROTROS. Wij zijn op zoek naar bladblaas experts, zitten we dan goed bij jullie?' Een vraag die we volmondig met ja kunnen beantwoorden. We kregen het verzoek om particuliere bladblazers te testen voor het programma Radar. Onze vakmannen keken onder andere naar gebruikersgemak, gewicht en batterijduur om de consument zo goed mogelijk te adviseren. De uitzending is op maandag 29 oktober om 20.30 uur op NPO1. We kunnen vast een tipje van de sluier oplichten...