Een uitdagende designlamp

Lampen2.pngVan 18 tot 25 januari stond onze klant Ay illuminate op de internationale beurs voor interieurdesign in Parijs. Dat is ook voor ons spannend want als deze bijzondere lamp aanslaat, hebben we voor heel veel mensen werk. Het design vraagt om precisie omdat een minimale afwijking direct zichtbaar is, maar we willen ook snel kunnen leveren. Een leuke uitdaging waar we de afgelopen tijd samen met de klant aan hebben gewerkt. We zijn er klaar voor, de productielijn staat! Nu maar hopen dat de aanvragen binnenstromen.  


It's clean, een multifunctionele oplossing

Foto tablets.jpgEen tevreden klant is garantie op werk en met dat werk helpen we weer mensen aan een baan. We richten ons daarom dagelijks op goed werk leveren. Dat leidde Tomin Schoonmaak naar het klantportaal It's Clean. Een multifunctioneel portaal waarin zowel de klant als de medewerkers kunnen werken. Direct vanaf de werkvloer metingen invoeren, rapportages opvragen, meldingen doen etc. We zijn er nog maar net mee begonnen en nu al razend enthousiast. 


Personeelswerving via de experts

Renzo.jpgHet is niet makkelijk om voormannen en -vrouwen te vinden en dat terwijl het zo'n leuke baan is! Renzo weet dat als geen ander en dus gingen we met hem op pad om zijn werkdag in beeld te brengen. Zijn enthousiasme voor het werk spat van het scherm af. Dat aangevuld met een mooi salaris, volop doorgroeimogelijkheden en goede secundaire arbeidsvoorwaarden gaat vast veel sollicitanten opleveren. 


Je bedrijf uit handen geven?

Jinc.jpgDat doen we graag voor het project JINC Baas van Morgen. Voor één dag was Vera baas van de Kringloper. Wat hebben we veel van haar geleerd! Met de frisse blik van een adolescent en de nodige ideeën wist Vera ons te boeien en te inspireren. JINC projecten vergroten de kans van jongeren op de arbeidsmarkt. Een preventieve aanpak ter voorkoming van werkloosheid. Daar werken we natuurlijk graag aan mee! Ook een bijdrage leveren? Kijk op www.jinc.nl voor de verschillende mogelijkheden.