WerkRoute

Samen op weg naar werk

video-werkroute.jpgWij ondersteunen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt bij het maximaal ontwikkelen van hun talenten om daarmee een passende plek op de arbeidsmarkt te vinden. Hun wensen en mogelijkheden spelen daarbij een grote rol, evenals de kansen op de arbeidsmarkt. Zodra iemand klaar is om aan de slag te gaan, gaat het Werkgeversservicepunt Gooi en Vechtstreek (WSP) samen met de kandidaat op zoek naar een passende baan. WerkRoute is een erkende Jobcoachorganisatie.

Placeholder Tomingroep

Wie zijn wij

Wie zijn wij

WerkRoute staat voor specifieke expertise op het gebied van diagnose en het ontwikkelen van arbeidsvaardigheden. Uniek bij ons is de mogelijkheid om de kandidaten direct op een passende leer-werkplek te plaatsen.

Meer over Wie zijn wij
Placeholder Tomingroep

Voor bedrijven

Voor bedrijven

Als werkgever heeft u te maken met de Participatiewet. Wij beschikken over de medewerkers die vallen onder die wet. We werken nauw samen met het WSP Gooi en Vechtstreek om een passende plaatsing te realiseren (al dan niet met subsidie).

Meer over Voor bedrijven
Placeholder Tomingroep

Voor kandidaten

Voor kandidaten

Heb je ondersteuning nodig bij het vinden van een geschikte baan, dan kun je bij ons terecht vanuit de WWB, WW, WIA, WAO, WAJONG, WSW en WMO. Je hebt altijd een verwijzing nodig van je uitkeringsinstantie.

Meer over Voor kandidaten
Placeholder Tomingroep

ESF subsidie

ESF subsidie

WerkRoute voert voor alle regiogemeenten in de Gooi en Vechtstreek re-integratietrajecten uit en draagt op deze manier bij aan het project ‘Met inspanning naar arbeid’. Dit project wordt gesubsidieerd door het Europees Sociaal Fonds (ESF) en richt zich op de re-integratie van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Meer over het ESF project

Contactgegevens

WerkRoute

Oscar Romerolaan 10
1216 TK Hilversum

contact-icon.png

Postbus 194
1200 AD Hilversum

T 035 - 655 15 00
F 035 - 672 08 48

info@werkroute.nl
www.werkroute.nl

blikopwerk.png oval.png