Tomin Schoonmaak

Zuiver vakmanschap

video.pngHet dagelijks en periodiek schoonmaakonderhoud van kantoorruimten vereist een andere aanpak dan het schoonmaken van verkoopruimten, productiehallen, studio’s, scholen, winkelcentra, flatgebouwen, zwembaden, sauna’s of sportaccommodaties. Tomin Schoonmaak heeft specialisten die dit vak tot in de puntjes beheersen. Ons dagelijks controlesysteem zorgt voor continue bewaking van de kwaliteit van de uitvoering.

Placeholder Tomingroep

Dagelijks onderhoud

Dagelijks onderhoud

Onze schoonmakers zijn in vaste dienst en zijn opgeleid om gericht en vakbekwaam elke vorm van schoonmaak te kunnen verrichten. Indien mogelijk voeren wij de dagelijkse schoonmaak uit gedurende reguliere werktijden. Deze werkwijze heeft een positieve invloed op de effectiviteit en de belevingskwaliteit van de schoonmaak. We beschikken over moderne en professionele apparatuur en werken met milieuvriendelijke reinigingsmiddelen die zijn voorzien van een eco label. In het kader van ons MVO beleid voeren wij verpakkingsmateriaal en ander afval op een verantwoorde wijze af.

Meer over Dagelijks onderhoud
Placeholder Tomingroep

Specialistische reiniging

Specialistische reiniging

Naast periodiek onderhoud neemt Tomin Schoonmaak uw zorg uit handen met specialistische reiniging voor onregelmatige en/of incidentele schoonmaak. Voorbeelden zijn: graffitiverwijdering en gevelreiniging, glasbewassing, opleveringsschoonmaak en specialistisch vloeronderhoud.

Meer over Specialistische reiniging

Contactgegevens

Tomin Schoonmaak

Oscar Romerolaan 10
1216 TK Hilversum

contact-icon.png

Postbus 194
1200 AD Hilversum

T 035 - 671 82 38
F 035 - 671 82 37

Bolderweg 41
1332 AZ Almere
T 036 - 532 86 98
F 036 - 537 14 54

schoonmaak@tomingroep.nl
www.tomingroep.nl