Tomin Metaal

IJzersterk vakmanschap

Tomin Metaal FilmTomin Metaal is voor u de juiste partner op het gebied van metaalbewerking. Of het nu gaat om eenmalige, repeterende of continue opdrachten, wij staan graag voor u klaar. Tomin Metaal bewerkt o.a. staal, RVS en aluminium. Naast het produceren van de afzonderlijke producten behoort ook het assembleren van deze producten tot een "turn-key" product tot de mogelijkheid. Wij zijn ISO gecertificeerd. 

Placeholder Tomingroep

Montage en Assemblage

Montage en Assemblage

Tomin Metaal beschikt over ruime, goed geoutilleerde (elektro)montageafdelingen. Binnen onze afdelingen wordt een grote diversiteit aan onderdelen en halffabricaten (zowel metaal als niet metaal) tot een compleet eindproduct gemonteerd.Meer over Montage en assemblage
Placeholder Tomingroep

Nieuws

Nieuws

Tomingroep maakt voor Bullfitt schroefdraad in waterleidingfittingen met behulp van een speciale draadsnijmachine. Kijk voor meer informatie ook op www.bullfitt.nl.

Meer over Bullfitt
Placeholder Tomingroep

Productie

Productie

Met het vervaardigen van producten uit staal, rvs en aluminium voeren wij voor verschillende marktsegmenten opdrachten uit. Desgewenst kunt u door ons ook de inkoop van materiaal, het begeleiden van de order of het uitbesteden van werkzaamheden laten uitvoeren. Ons productiebureau is zeer bedreven in het coördineren van de werkzaamheden en neemt u graag de zorg uit handen.

Meer over Productie

uitzendschema_RTLZ_metaal.jpg

Contactgegevens

Tomin Metaal

Franciscusweg 12
1216 SK Hilversum

contact-icon.png

Postbus 194
1200 AD Hilversum

T 035 - 671 81 11
F 035 - 623 47 02

Omroepweg 12
1324 KV Almere
T 036 - 539 79 99
F 036 - 539 79 29
metaal@tomingroep.nl
www.tomingroep.nl