Stads Beheer Service SBS

Thuis in Integraal Beheer Openbare Ruimte

video.pngWilt u als gemeente het beheer en onderhoud van de openbare ruimte veilig en verantwoord laten verzorgen, dan is Stads Beheer Service uw professionele partner. Wij verzorgen het integraal beheer van openbare ruimten voor gemeenten en andere grote belanghebbenden. Een schone en verzorgde woon- en werkomgeving draagt bij aan het welzijn van de bevolking. Daar steken wij dus graag onze handen voor uit de mouwen.

Placeholder Tomingroep

Integraal beheer

Integraal beheer

U kunt Stads Beheer Service inschakelen voor het periodiek onderhoud binnen uw gemeente. Dagelijks zijn onze medewerkers aanwezig om de openbare ruimte op niveau te beheren, van het maaien van sportvelden tot het snoeien van bomen en het onderhoud aan rotondes. Kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit staan daarbij voorop.

Meer over Integraal beheer
Placeholder Tomingroep

Actualiteit

Actualiteit

Naast periodiek onderhoud neemt Stads Beheer Service uw zorg uit handen wat betreft onregelmatige en/of onverwachte inzet van materieel om de openbare ruimte leefbaar te houden. Voorbeelden zijn: gladheidsbestrijding door inzet van strooiwagens en reinigingsacties na evenementen en feestelijkheden.

Meer over Actualiteit

Contactgegevens

Stads Beheer Service SBS

Franciscusweg 359
1216 SK Hilversum

contact-icon.png

Postbus 194
1200 AD Hilversum

T 035 - 671 81 67
F 035 - 671 82 44

Bolderweg 41
1332 AZ Almere
T 036 - 532 27 15
F 036 - 532 27 57

groenvoorziening@tomingroep.nl
www.tomingroep.nl