Focus at Work

Op zoek naar de juiste match

video.pngU zoekt personeel of u zoekt een baan? Dan bent u bij ons aan het juiste adres, want Focus@Work Uitzendbureau focust zich op u! Focus@Work Uitzendbureau gaat op zoek naar de juiste match tussen werkgever en werknemer. Door het voeren van uitgebreide kennismakings- en intakegesprekken, zijn wij uitstekend op de hoogte van wat onze opdrachtgevers te bieden hebben en wat onze uitzendkrachten in huis hebben.

Placeholder Tomingroep

Uitzenden / vacatures

Uitzenden / vacatures

Of u nu op zoek bent naar een baan of naar een medewerker, Focus@Work Uitzendbureau vindt de juiste match tussen werkgever en werknemer. Wij kennen onze opdrachtgevers door en door en weten precies wat ze nodig hebben. En van onze uitzendkrachten weten we exact wat ze in huis hebben en waar hun passie ligt. Tevreden werkgevers èn werknemers, daar gaat het om!

Meer over Uitzenden / vacatures
Placeholder Tomingroep

Detacheren

Detacheren

Zoekt u meer zekerheid, continuïteit en flexibiliteit? Dan is detachering interessant. De detacheringskracht is namelijk in dienst bij Focus@Work uitzendbureau. En in tegenstelling tot een uitzendkracht heeft de detacheringskracht een wettelijke opzegtermijn. Daarbij zijn vele contractvormen mogelijk. Uw voordeel: u loopt geen risico met ziekteverzuim, arbeidsongeschiktheid etc.

Meer over Detacheren
Placeholder Tomingroep

Werving en selectie

Werving en selectie

Vertrek van één van uw werknemers of uitbreiding van uw personeelsbestand zijn redenen om Focus@Work in te schakelen. Wij raadplegen ons uitgebreide bestand en adverteren in kranten en op social media om snel geschikte kandidaten te vinden. Wij doen dus de gehele (voor)selectie. Uw voordeel: door het uit handen geven van de werving en selectie bespaart u tijd en kosten.

Meer over Werving en selecties
Placeholder Tomingroep

Payrollservice

Payrollservice

U kent het ongetwijfeld, de zoon van één van uw werknemers gaat tijdelijk bij u aan de slag. Wat is er in dat geval makkelijker dan de gehele personeelsadministratie uit te besteden aan Focus@Work? Wij verzorgen de loonbetaling, afdracht werkgeverslasten, jaaropgaaf etc. Uw voordeel: u bespaart tijd en u heeft geen omkijken naar de personeelsadministratie.

Meer over Payrollservice

Contactgegevens

Focus @ Work

's Gravelandseweg 16a
1211 BS Hilversum

contact-icon.png

Postbus 194
1200 AD Hilversum

T 035 - 629 40 97
F 035 - 629 40 98

hilversum@focusatwork.nl
www.focusatwork.nl